Vælg de rette skibukser

SkibukserSkisæsonen er lige rundt om hjørnet – og du kan derfor ligeså godt komme i gang med de første forberedelser.

Hvis du endnu ikke har styr på skiudstyret og -beklædningen, er det en god idé at hoppe i spenderbukserne og få gjort årets skiferierelaterede indkøb.

Er du tidligt ude, kan du nemlig være sikker på at spare penge og undgå de dyre impulskøb, der ofte forekommer lige op til skiferien.

Hvad angår skibeklædning, så er det ekstremt vigtigt, at du køber dig noget ordentligt, da alternativet er en våd og kold fornøjelse.

Undgå våd røv

Alle ryger af og til på røven, når man kører ned af pisten. Dette gælder både nybegyndere og erfarne skiløbere.

Skibukser udsalgDerfor bør man ikke hoppe over, hvor gærdet er lavest, hvad angår skibukser, da man ellers kan se frem til en våd og kold røv.

Skibukser bør foruden at være vandtætte/vandafvisende også være varme, da benene er et udsat område, når man sidder i skilifterne.

Hvis man er villig til at betale lidt ekstra, kan man gå efter et par GORE-TEX bukser, da disse med garanti holder vandet ude – og dermed sikrer dig en tør røv og en god dag på ski.

Billige skibukser

GORE-TEX skibukser er ofte dyre, da GORE-TEX anses for at være et kvalitetsstempel.

Billige skibukserDerfor kan man med fordel undersøge muligheden for at finde nogle på udsalg, hvis ikke man er villig til at betale den høje pris.

Man kan selvfølgelig også finde skibukser, der ikke er GORE-TEX, men stadig er vandtætte. Hvis man er ude efter nogle billige skibukser, kan dette være en fordel, da prisen derved bliver noget lavere.

Derudover bør man også undersøge muligheden for at købe dem på udsalg – eller gå på nettet – da priserne her er meget lavere.

Skibukser til damer

Skibukser dameHvis man er på udkig efter et par flotte skibukser til damer, bør man finde nogle, der er figursyede, da disse har en langt bedre pasform.

Derudover er en frisk farve aldrig en dårlig idé, da det for det første ser godt ud og for det andet gør, at man bliver bemærket på pisterne.

Og dermed mindsker man risikoen for at blive påkørt.

Skibukser til herrer

Skibukser herreSkibukser til herrer må gerne være en smule store og baggy.

Det er moderne at vælge skibukser i en frisk farve, da det ikke blot får dig til at se godt ud på pisten.

Det sikrer også, at du bliver set – og dermed ikke bliver kørt ned bagfra.

Blacksnow

Find skitøj og skiudstyr hos Blacksnow

Hos Blacksnow finder du smarteste skitøj og det sejeste skiudstyr.

Blacksnow har gratis fragt, 1-3 dages leveringstid og 14 dages fuld returret. Blacksnow får 9,5 ud af 10 (perfekt) hos Trustpilot.